Sincronitzar el teu calendari amb Google Calendar
Weikos pot crear al teu compte de Google uns calendaris amb el nom «Weikos · …» i mantenir-los al dia amb els teus serveis: assajos, concerts i bolos. La còpia va només de Weikos a Google: el que canviïs a Google no arriba a Weikos. Quan Google et demani permís, marca la casella de Google Calendar, que ve desmarcada.
Pas a pas
Section titled “Pas a pas”- Prem la teva foto o les teves inicials a dalt a la dreta › Compte.
- A Integracions, prem Configurar a Google Calendar.
- Prem Connectar amb Google i tria el teu compte.
- A la pantalla de Google, marca la casella d’accés a Google Calendar i continua.
- De tornada a Weikos, a Calendaris, activa els que vulguis: Els meus esdeveniments, les teves Agrupacions i, si el teu rol d’accés inclou Ocupació d'espais, Espais propis. Cadascun crea a Google un calendari «Weikos · …».
- Mentre es copien veuràs el percentatge. Pots tancar la pantalla: els serveis continuen arribant sols.
- Toca la icona del teu perfil a dalt a la dreta › Configuració › Integracions › Google Calendar.
- Toca Connectar amb Google. S’obre el navegador: tria el teu compte i marca la casella de Google Calendar.
- En tornar a l’app, activa els calendaris que vulguis a Els meus esdeveniments, Agrupacions o Espais propis.
- Toca la icona del teu perfil a dalt a la dreta › Configuració › Integracions › Google Calendar.
- Toca Connectar amb Google. S’obre una pestanya del navegador: tria el teu compte i marca la casella de Google Calendar.
- En tornar a l’app, activa els calendaris que vulguis a Els meus esdeveniments, Agrupacions o Espais propis.
Què es copia: només els serveis, ni tasques ni absències, dels últims tres mesos i fins a dos anys endavant. Hi arriben els mateixos serveis que veus al teu calendari de Weikos, i cada canvi arriba a Google en un o dos minuts.
Apagar un calendari o desconnectar
Section titled “Apagar un calendari o desconnectar”- Apagar un calendari: desactiva’l i confirma amb Eliminar calendari. S’esborra de Google amb tots els seus esdeveniments. Si el necessites una altra vegada, torna a activar-lo i es crea de nou.
- Treure la connexió: prem Desconnectar i confirma a Desconnectar Google Calendar. S’esborren de Google els calendaris «Weikos · …».
- Apagar un calendari: desactiva’l i confirma amb Eliminar calendari. S’esborra de Google amb tots els seus esdeveniments.
- Treure la connexió: toca Desconnectar i confirma a Desconnectar Google Calendar.
- Apagar un calendari: desactiva’l i confirma amb Eliminar calendari. S’esborra de Google amb tots els seus esdeveniments.
- Treure la connexió: toca Desconnectar i confirma a Desconnectar Google Calendar.
Si no funciona
Section titled “Si no funciona”- Diu que no s’ha concedit el permís de calendari. A la pantalla de Google no es va marcar la casella de Google Calendar. Torna a connectar i marca-la abans de continuar.
- Has connectat i a Google no apareix res. Connectar no copia res per si sol: activa els calendaris que vulguis. Els serveis apareixen en uns minuts. Si a Google no veus el calendari «Weikos · …», revisa a la seva llista de calendaris que estigui marcat.
- Veus els teus serveis dues vegades a Google. És normal si tens activats els dos calendaris: el de la teva agrupació porta tota la seva programació, també els serveis en què no estàs assignat, i «Els meus esdeveniments» porta només aquells en què sí que ho estàs. Per això els teus apareixen als dos. A Google pots donar un color a cada calendari per distingir-los.
- Has canviat o esborrat un esdeveniment a Google i ha tornat tal com estava. La còpia va només de Weikos a Google, i Weikos la refà a cada actualització. Si el servei és incorrecte a Weikos, pregunta a la teva institució.
- Falta un servei. Si tampoc el veus a Weikos, mira Trobar un servei o un projecte.
- Posa que la connexió ha caducat. Prem o toca Tornar a connectar, tria el mateix compte de Google i marca una altra vegada la casella. Els teus calendaris es conserven.
- Posa El teu contracte amb aquesta institució ha acabat. El calendari de Google encara existeix amb l'historial. Pots apagar-lo si vols esborrar-lo. El calendari d’aquesta institució es queda a Google amb els serveis fins a la data de fi, inclosos tots els d’aquell dia; els posteriors s’esborren. Si el vols treure, apaga’l. Si tornes a tenir contracte amb aquesta institució, es reactiva sol. Els meus esdeveniments fa el mateix quan ja no et queda cap contracte vigent, amb l’avís Ja no tens contractes vigents. El calendari de Google encara existeix amb l'historial. Pots apagar-lo si vols esborrar-lo.
- No apareix una agrupació o un espai a la llista. Només hi surten els dels teus contractes vigents, i els espais propis, només si el rol d’accés del teu contracte inclou Ocupació d'espais. Si creus que n’hauries de tenir algun, pregunta a qui gestiona la teva contractació.
Si un canvi fet a Weikos no arriba a Google passat un dia, o en activar o apagar un calendari surt un error que es repeteix, escriu-nos a help@weikos.io amb una captura, si fas servir el web, l’iPhone o Android, i la teva institució.
Mai et demanarem per correu la teva contrasenya ni les teves dades bancàries. Si reps un missatge que te les demani en nom de Weikos, no responguis i escriu-nos a help@weikos.io.